Președintele Trump critică mainstream media pentru că tratează complet diferit Women’s March și Marșul pentru viață de la Washington

0
76

Vineri, 27 ianuarie 2017, la Washington, DC și în toată America are loc a 44-a ediție a celei mai ample demonstrații pașnice pentru drepturile omului și drepturi civile din SUA: Marșul pentru viață de la Washington, eveniment al cărui principal scop este conștientizarea la nivelul societății a valorii vieții copiilor nenăscuți.

Într-un interviu difuzat miercuri, 25 ianuarie 2017 la postul de televiziune ABC News, președintele Trump a criticat mass media că nu a relatat despre Marșul pentru viață care are loc anual în capitala federală Washington, DC și în toată America.

 

El a arătat că presa americană și globală a fost în schimb foarte favorabilă față de recentul Women’s March, care a fost în realitate un protest la adresa președintelui nou-ales al SUA (deghizat sub sloganul egalității de șanse pentru femei) și un eveniment sponsorizat de promotorii avortului, de la care organizațiile pro-viață au fost excluse.

Un studiu recent arată că televiziunile au relatat despre acest eveniment de la începutul anului 2017 de 129 de ori mai mult decât despre Marșul pentru viață de la Washington, DC din 2016.

Jurnalistul David Muir de la ABC l-a întrebat pe Trump:

ABC:  S-a auzit aici la Washington vocea femeilor care au ieșit în stradă?
Trump:  Nu s-a auzit efectiv, dar au fost o mulțime. Va fi o mare mulțime și vinerea aceasta, în principal oameni pro-viață. Nu mi-am dat seama, dar mi s-a spus că va fi o mulțime foarte numeroasă. Nu știu dacă la fel de mare sau mai mare – unii spun că vor fi mai mulți. Oameni pro-viață. Și mi s-a mai spus că presa nu relatează despre ei.

Jurnalistul a intervenit rapid menționând că nu-și propune să compare numărul celor două mulțimi, dar Trump a adăugat:

Trump:  Ceea ce mi s-a spus clar este că presa nu acoperă acest eveniment.

Mișcarea pentru viață a devenit tot mai puternică în SUA. Descoperirile din embriologie au avansat enorm după 1973, când a avut loc legiferarea avortului la cerere în SUA, confirmând umanitatea copilului nenăscut încă din cele mai timpurii stadii ale sarcinii. Studii recente arată că tot mai puține tinere recurg la avort în această țară.

Sursa: Life Site News

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook  si grupului facebook .

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ