Aproximativ 35 de morti si peste 40 de raniti intr-un club de noapte din Istanbul. Atacatorii au intrat costumaţi în Moş Crăciun

0
181
istanbul

Atac armat la Istanbul. Aproximativ 35 de morti si peste 40 de raniti într-un atac armat care este în desfăşurare în Istanbul, au anunţat autorităţile turce. Potrivit primelor informaţii, cel puţin doi bărbaţi înarmaţi au deschis focul după miezul nopţii într-un club de noapte unde avea loc o petrecere de Anul Nou, transmite Reuters.

Potrivit CNN Turk, cei doi atacatori au intrat în clubul de noapte îmbrăcaţi ca Moş Crăciun.   Atacul armat a avut loc într-un club de noapte situat pe malul european al Bosforului. Mai mulţi petrecăreţi au sărit în apă pentru a se salva, realtează News.ro.

Atacul are loc în ciuda faptului că autorităţile turce au luat măsuri de securitate suplimentare în noaptea dintre ani în urma atentatelor numeroase comise în ultimele luni de jihadiştii Statului Islamic, dar şi de militanţii kurzi de la PKK.

Circulaţia rutieră a fost oprită pe mai multe artere care duc spre centrul metropolei Istanbul, dar şi în Ankara. Mai mult, până la 17.000 de ofiţeri de poliţie au fost desfăşuraţi în noaptea dintre ani pe străzile din metropola situată pe malul Bosforului.

Anchetatorii susţin că unul dintre atacatori încă este încă în clădire, iar forţele de securitate au înconjurat clubul de noapte din metropola Istanbul.   Se pare că forţele speciale turce se pregătesc să lanseze o operaţiune în clubul de noapte, unde s-ar mai afla un atacator armat.

De asemenea, televiziunile turce au transmis imagini cu ambulanţe şi autovehicule de poliţie care au intervenit în districtul Ortakoy.   Jihadiştii Statului Islamic au comis în luna iulie un atentat sângeros la aeroportul internaţional Ataturk din apropiere de Istanbul. 45 de persoane şi-au pierdut viaţa în atacul armat din terminalul aeroportului Ataturk.

Istanbul Terror Attack

NIGHTCLUB TERROR ATTACK: A gunman believed to be dressed as Santa Claus opened fire at a nightclub in Istanbul during New Year's celebrations Saturday. At least 35 people are dead and 40 injured.FOLLOW UPDATES: http://www.fox13news.com/news/226460338-storyLive video courtesy DHA

Posted by FOX 13 News – Tampa Bay on Saturday, December 31, 2016

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

#SONDAKİKA ORTAKÖY'DE SİLAHLI SALDIRI!

Posted by TGRT Haber on Saturday, December 31, 2016

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ