ACCIDENT GROAZNIC în apropiere de vama Nădlac. Mai mulţi MORŢI şi RĂNIŢI, după ce un autocar românesc, cu 17 de persoane la bord, s-a ciocnit cu un TIR

0
541

Potrivit unui comunicat al Eurolines, „în dimineata zilei de 15 februarie 2017, in jurul orei 08:40, un autocar al companiei de transport Danvi Top Expeditii, inchiriat de compania Eurolines Romania, ce efectua cursa de linie regulata Hamburg-Bucuresti, a fost implicat intr-un accident rutier pe teritoriul Ungariei la o distanta de 2 km de Nadlac. In autocar se aflau 17 pasageri.

 

CARNAGIU în apropiere de Vama Nădlac (2017)

BREAKING NEWS! IMAGINI NOI DE LA CARNAGIUL DIN VAMA NĂDLAC!!! Mai mulţi MORŢI şi RĂNIŢI, după ce un autocar românesc, cu 25 de persoane la bord, s-a ciocnit cu un TIR (GALERIE FOTO + VIDEO) Toate detaliile, aici: https://goo.gl/gGRb4e

Posted by Observator on Wednesday, February 15, 2017

 

Bilanţul victimelor a ajuns la cinci persoane decedate şi 12 rănite, anunţă Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU).

 

Potrivit reprezentanţilor DSU, 39 de persoane au fost implicate în accidentul produs în Ungaria, la aproximativ doi kilometri de graniţa cu România. Cinci persone au murit, iar 12 au fost rănite, patru din acestea fiind în stare gravă.

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook  si grupului facebook .

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ