Elena Petriu, o fetiţă de 14 ani, dispărută la Milano. Un român de 18 ani, bănuit că o ascunde

Elena Petriu, o minoră în vârstă de 14 ani, a fost dată dispărută, după ce a plecat spre școală și nu s-a mai întors acasă.Minora este căutată din 14 ianuarie, atât autoritățile, cât și familia făcând un apel la populație pentru găsirea ei cât mai rapidă.

Elena a plecat spre școală și a dispărut fără urmă

Fata a plecat acasă, luni, 14 ianuarie, pentru a merge la școală, însă nu a intrat niciodată în sala de clasă și nici vreunu dintre colegii săi nu a văzut-o. Purta o jacheta neagra, pantaloni albi, adidași albi și un rucsac roz.Alarma a fost dată în aceeași zi, după-amiaza, când mama ei a observat că fata nu s-a întors acasă.

Imediat au existat contacte cu familia prietenului de 18 ani al fetei și din acest motiv, părinții s-au prezentat imediat la secția de poliției din Mortara, pentru a raporta dispariția.

Dispariţia Elenei, o situaţie încurcată

Din acel moment, situația a devenit încurcată. Conform unei ipoteze a poliției, citată de ilgiorno.it, se pare că minora a plecat în mod voluntar cu prietenul ei, un adult de etnie romă, care pare să trăiască într-o tabără nomadă în Lomellina. De asemenea, în momentul de față, tânărul ar fi investigat pentru răpirea copilului.

De asemenea, au existat contacte între „răpitorii” Elenei și părinții ei. O întâlnire a fost stabilită în zona Lomellina pentru returnarea fetei, dar fără succes.

Situația s-a complicat și mai mult, după ce un anume Marius ar fi sunat familia fetei și le-ar fi spus părinților, în limba română, că fiica lor este cu nepotul lui, iar dacă o mai caută, vor muri.

Carabinerii cred că Elena se află ascunsă într-o tabără de romi

Familia este disperată și lansează apeluri peste tot. Cazul Elenei Petriu a fost prezentat și pe Rai 3, în timpul emisiunii „Cine a văzut-o?”.

Carabinierii și-au extins căutările în toată Lombardia, deoarece se tem că minora ar fi fost dusă într-o altă tabără de romi.

Mama fetei lansează un apel disperat

„Trebuie să-mi dați fiica înapoi, vă rugăm să o lăsați în pace și să nu o răniți, este doar o fetiță”, a spus mama Elenei, cu lacrimi în ochi.

„Adu-o acasă sau las-o unor prieteni pe care îi cunoaștem. Oricine o ascunde va ajunge în închisoare, este o crimă să ascunzi un minor. Nu voi face pace cu nimeni până când fiica mea nu va fi în siguranță și toată lumea va merge în închisoare”, a jurat mama fetei.

Mesajul mamei pentru Elena: Te implor, vino acasă

„Eu sunt mama ta și te implor cu toată inima: vino acasă, nu ne lăsa să murim. Nu am mâncat de-o săptămână, știi că tatăl tău e bolnav. Nu asculta vocile din jurul tău, esti mică, poate și confuză, dar îți jur ca daca te vei intoarce nimeni nu-ți va face rău”, a spus femeia, în lacrimi.

Colegii de clasă ai Elenei și localnicii organizează un protest la lumina lumânărilor, luni seara, la parcul din Via Bizet din Pioltello.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*