Moş Crăciun de ciocolată este împodobit cu aur şi cristale Swarovski la o fabrică din Sibiu

0
100
Weihnachten, weihnachtlich, symbolisch, Symbol, Symbolfoto, Symbolik, Food, Essen, Produkt, Suesses, suess, Suessigkeit, Suessigkeiten, Weihnachtsstimmung, Weihnachtszeit, Advent, Schokolade, Nikolaus, Schoko-Nikolaus, Weihnachtsmann, Schoko-Weihnachtsmann, Stilleben, Stillleben, angebissen inside, indoor, indoors, nobody, advent, "symbol photo", symbol, food, eat, chocolate, christmas, "santa claus", santa, "chocolate santa", "bitten into", "still life", sweet, product, chocolate, symbol pp1005

O fabrică de ciocolată din judeţul Sibiu produce, pentru clienţii săi, Moşi Crăciuni decoraţi cu aur de 22 de karate şi cristale Swarovski comestibile.

La fabrica de ciocolată din Cisnădie, judeţul Sibiu, lucrează manual ciocolată adusă din America Latină, până în Ajunul Crăciunului, pentru ca Moş Crăciunii, oamenii de zăpadă şi bomboanele produse manual să ajungă la clienţii care le-au comandat pe ultima sută de metri.

„Ca în fiecare sezon, ne-am obişnuit clienţii cu o gamă variată de figurine de ciocolată cu specific de Crăciun. Avem Moş Crăciuni, oameni de zăpadă, tot felul de personaje care să fie în pas cu anotimpul, cu momentul Crăciunului. Lucrăm manual tablouri de ciocolată, puzzle de ciocolată, pictate cu motive de sărbătoare. Cel mai des se cer figurine personalizate, care să nu arate ca celelalte, să aibă un gust special, cu diferite arome de ciocolată, cu scorţişoară, cu rom”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Florin Balan, administratorul fabricii de ciocolată de la Cisnădie.

Întrebat dacă are clienţi cu cerinţe mai extravagante, Balan a spus că decorează Moş Crăciunii, pentru cei care îşi doresc acest lucur, cu aur şi cristale.

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ