Durere şi lacrimi în locul în care a murit Anca Pop. Mama şi sora artistei au aprins lumânări

Durere şi lacrimi pentru Anca Pop, tânăra cântăreaţă care şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident pe DN 57, în zona localităţii Sviniţa din Mehedinţi.

Mama şi sora artistei au venit, astăzi, în locul în care tânăra în vârstă de 33 de ani a murit, duminică seară, după ce a sărit cu maşina de pe şosea direct în Dunăre. Familia artistei a aprins lumânări la locul tragediei şi a inspectat maşina în care se afla Anca atunci când a murit.

Anca Pop se afla singură în maşină atunci când, din motive încă necunoscute, a pierdut controlul direcţiei şi a ajuns în Dunăre. Timp de 12 ore, nimeni nu a ştiut că tânăra a fost implicată într-un accident rutier. Abia luni dimineaţă, familia a sunat la Poliţie şi a anunţat că tânăra nu mai răspunde la telefon şi a dispărut.

Anca Pop, găsită moartă în Dunăre după 12 ore de la accident

În scurt timp, anchetatorii au descoperit că artista a plonjat cu maşina în Dunăre, în zona localităţii Sviniţa.

Anca a încercat să iasă din maşină, însă nu a reuşit şi a sfârşit înecată în autoturism. Poliţiştii au deschis acum o anchetă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

Anca Pop era cunoscută pe reţelele de socializare prin intermediul clipurilor video controversate, dar şi prin faptul că a compus mai multe melodii pentru celebrul Goran Bregovic.De asemenea, Anca a pozat pentru revista Playboy, într-un pictorial pe plaja din Corbu.