Dramă de nedescris înainte de Crăciun! Cinci persoane au murit, iar alte opt sunt în stare critică, după ce un autocar a fost lovit de un tren

Cinci persoane și-au pierdut viețile după ce un tren a intrat într-un autobuz care transporta elevi, în sudul Serbiei, anunță BBC News.

Conform sursei citate, zeci de persoane au fost rănite, iar doi adolescenți se află în stare gravă, în urma accidentului teribil ce a avut loc vineri după-amiază, lângă orașul Nis. 

Un elev și doi adulți au murit pe loc, în urma impactului, iar alte două persoane s-au stins la spital. Toate victimele provin din autocar, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire a doi tineri, o fată și un băiat. 

Ministrul sârb al Sănătății, Zlatibor Loncar, a declarat că 13 dintre răniți sunt în stare critică, inclusiv opt adolescenți. 

Deocamdată nu se cunoaște cauza accidentului, poliția deschizând o anchetă. Totuși, din primele informații se pare că șoferul autobuzului ar fi vinovat pentru producerea tragediei.