Detalii teribile în accidentul cu trei morţi din Constanţa.

O tragedie petrecută pe o şosea din Constanţa a distrus două familii în Ajun de Crăciun. Trei oameni au murit, după ce maşina în care erau a pătruns pe contrasens şi a intrat frontal într-o dubă. Potrivit martorilor, şoferul nu ar fi frânat deloc într-o curbă la dreapta.

A fost apelul care a ruinat sărbătorile pentru două familii. În Ajunul Crăciunului, un poliţist dă vestea devastatoare la telefon. Trei oameni sunt morţi în accident.

Autoturismul circula dinspre Hârşova către Constanţa. Ajuns într-o curbă, şoferul pierde controlul volanului, derapează şi intră în plin în această dubă care circula regulamentar.

Tragedia a avut loc între localităţile Gălbiori şi Crucea. Două dintre cele trei victime aflate în maşină erau soţ şi soţie. Martorii au povestit că şoferul, un bărbat în vârstă de 62 de ani, ar fi intrat cu viteză excesivă în curbă. Maşina a izbit frontal duba în care erau un tată şi fiul lui de doar 17 ani. 

Poliţiştii l-au sancţionat şi pe şoferul autoutilitarei.

După apelul la 112, autorităţile au trimis în zonă şi un elicopter SMURD, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru cei trei oameni. A fost o tragedie care a crescut şi mai mult un bilanţ negru. Numai în primele 11 luni ale anului, în România au avut loc aproape 7.800 de accidente. 1.600 de persoane şi-au pierdut viaţa.