Cutremurător! Ce a apărut langă crucea sfințită în locul unde Andrei Pintican s-a izbit cu mașina de stâlp. Apropiații spun că Iustina, soția sa, a fost acolo

Locul unde Andrei Pintican, tânărul de 26 de ani din Bistrița, a murit după ce s-a izbit cu mașina de un stâlp este și acum luminat cu zeci de lumânări.  În urmă cu câteva zile, acolo s-au adunat apropiații și familia sa, alături de un preot, pentru a sfinți o cruce ridicată în memoria lui.

La două zile după ce Andrei a fost înmormântat, lumânări și coroane de flori continuă să apară la locul unde acesta și-a găsit sfârșitul, iar apropiații spun că Iustina, soția sa, ar fi cea care merge acolo.

La slujba oficiată de un preot au participat membri ai familiei lui Andrei, dar și câțiva prieteni. Pe stâlpul pasarelei de care șoferul de 26 de ani s-a izbit cu mașina a fost pusă o fotografie în memoria lui Andrei, tânărul care a avut parte de o moarte violentă. De asemenea, a fost aprinsă o candelă pe care a fost scris BMW E 60 România și a fost depusă o coroană de flori din partea pasionați de aceste mașini, relatează timponline. 

Andrei a fost înmormântat sâmbătă, la Bistriţa, conform datinei creştine, asta pentru că familia susține că tânărul nu s-a sinucis.