Primăria Cluj-Napoca a AMÂNAT pronunţare pe cererea de retragere a numelui străzii Radu Gyr.

0
91

Victoria de la Cluj pentru Radu Gyr!

Victoria de la Cluj Napoca pentru Radu Gyr

Posted by Marturisitorii on Thursday, June 22, 2017

„O bătălie câştigată! Lupta merge mai departe!
Primăria Cluj-Napoca a AMÂNAT pronunţare pe cererea de retragere a numelui străzii Radu Gyr.
Cererea de retragere fusese făcută de infractorii de la Elie Wiesel, care şi-au încălcat iarăşi – a câta oară? – atribuţiile legale. Deşi acest institut DE STAT are funcţii strict istorice – memorialistice – de multă vreme îşi arogă, total abuziv, funcţii de poliţia politică pe criterii strict stalinisto-naziste.
Este de observat că după legea 217/2016 conducătorul Institutului Elie Wiesel, numitul Alexandru Florian, ar trebui nu doar demis din funcţie, ci anchetat de organele abilitate pentru că a făcut apologia lui Radu Florian, la rândul său apologet al stalinismului şi politicii lui Ceauşescu (ceea ce, conform legii 217/2016, se sancţionează penal).
Pentru că noi NU suntem de acord cu poliţia politică şi delictul de opinie, nu am încercat să sesizăm organele abilitate în această privinţă.


Dar considerăm salutară sesizarea făcută de un ONG în privinţa sistematicelor abuzuri săvârşite de Institului Elie Wiesel, la care şi-au dat contribuţia şi persoane din alte instituţii de stat. Care, fie neştiind – dar neştiinţa nu justifică încălcarea legii! -, fie ştiind, au dat curs demersurilor săvârşite de amintitul institut prin încălcarea prevederilor legale.
Paradoxal, Institutul Elie Wiesel se poartă ca o oficină nazistă, încercând sistematic să distrugă buna înţelegere între Români şi Evrei. Printre altele, CONDAMNÂND – deşi nu are niciun fel de atribuţii legale în domeniu – oameni care AU SALVAT EVREI în timpul dictaturilor prin care a trecut România!!!


Valeriu Gafencu, ce A MURIT PENTRU A SALVA VIAŢA UNUI EVREU, sau Radu Gyr, care A SALVAT ZECI DE ARTIŞTI EVREI, sunt doar două exemple.
Este ca şi când o organizaţie ar milita pentru condamnarea lui Schindler pe motiv că a făcut afaceri cu naziştii, ignorând total vieţile salvate de acesta.


Demenţa atitudinii Institului Elie Wiesel se explică prin faptul că este condus de stalinişti activi. Care, în ciuda condamnării comunismului de către Parlamentul României, îl promovează şi îi promovează şi sentinţele. Stalinişti pentru care legea este destinată vulgului, ei având tot dreptul şi toată puterea să o încalce când şi cum au chef.
Când vor pedepsi autorităţile de stat corupţia de la Elie Wiesel? Când vor opri activitatea ilegală şi mizerabilă de poliţie politică şi cenzură de gândire şi trăire românească a nazisto-staliniştilor ce controlează această instituţie DE STAT?


Nu ştim, dar aşteptăm clipa.
Până atunci, încercăm să îi apărăm şi mărturisim, aşa cum putem, pe Sfinţii Prigoanelor Comuniste.
Pe cei care sufereau pentru Neamul Românesc în vremea în care Radu Florian, tatăl lui Alexandru Florian, şi Alexandru Florian însuşi, se înfruptau ca nomenclatură trădătoare din roadele muncii poporului.”

preot Mihai-Andrei Aldea
Comments

LĂSAȚI UN MESAJ