Cine este fosta soție a lui Andrei, băiatul de 27 de ani care s-a sinucis în ziua în care s-a pronunțat divorțul

Andrei Pintican, un tânăr în vârstă de 27 de ani, s-a sinucis intrând cu mașina într-o pasarelă, în Bistrița, la doar câteva ore după ce a divorțat de femeia cu care se căsătorise în urmă cu un an și jumătate. 

În ciuda faptului că pe rețelele de socializare Andrei și Iustina, o învățătoare, pozau în cuplul perfect, cei doi nu se înțelegeau atât de bine. 

„Ne cunoşteam bine, venea mereu în Londra, la hotelul la care eu sunt manager. Ştiam că nu are o căsnicie fericită, avea probleme în căsnicie. Ştiam şi că va divorţa, pentru că ţineam mereu legătura cu el. Era foarte schimbat în ultimul timp”, a declarat Leontina A., o apropiată de-ale lui Andrei, pentru spynews.ro.

În urma impactului deosebit de violent, șoferul a fost aruncat în afara autoturismului, fiind găsit de pompieri la doi metri de mașină, pe carosabil. Tânărul a decis să-și pună capăt zilelor în ziua în care s-a pronunțat oficial divorțul de femeia cu care se căsătorise în urma cu un an și jumătate. El lucra ca și lucra ca inginer șef la un service auto, potrivit bistrițeanul.ro