Bestii numite ,,părinți” au fost arestați, după ce i-au tăiat limba bebelușului ca să nu mai plângă! Mama a mințit până în ultimul moment polițiștii

Clipe de groază pentru un bebluș de 1 an! Părinții l-au bătut și i-au tăiat limba în două pentru a nu mai putea plânge ca să îi deranjeze! Copilul a ajuns aproape fără suflare la spital, unde medicii au dat verdictul dureros. Ce declarații halucinnate a dat mama:

Polițiștii din Indiana au fost alertați de spital pe motiv că există un copilaș de 1 an căruia i-a fost tăiată limba în două chiar de părinții săi. Mama copilului a negat cu vehemență fapta comisă, acuzând că cel mic a căzut de nenumărate ori din pătuț și s-a lovit.

Conform doctorilor, băiețelul avea limba tăiată drept, semne clare că ar fi fost tăiat cu foarfeca și în plus, multiple vânătăi pe corp. În raportul poliției se menționează că, de asemeena ,,lipsea și vârful limbii”.

Când a fost pusă în fața faptului împlinit și i s-au arătat dovezile, mama copilului a încercat să se justifice că iubitul acesteia, Scott Edwards a avut grijă de copil și poate într-un moment de neatenție, copilul s-a jucat cu o foarfecă sau cu o altă jucărie tăioasă.

Bărbatul a fost arestat și acuzat de tentativă de omor și neglijență asupra unui minor.
Femeia a fost și ea arestată pentru încercarea de a minți autoritățile, urmând a fi judecați.
Familia și apropiații au mărturisit că au fost devastați la auzirea unei asemenea cruzimi.

Una dintre prietenele de mai bine de 20 de ani ale familiei a mărturisit că: ,,Sunt oripilată, sunt dezgustată. Mă doare inima când mă gândesc că micuțul a strigat ,,oprește-te, mă doare, și nimeni nu l-a auzit. Pur și simplu mi se rupe inima”