Bebeluș nou-născut, aruncat la tomberon de mamă, motiv cumplit.

O femeie din Rusia și-a aruncat bebelușul nou-născut la tomberon, pentru a putea petrece liniștită alături de prieteni. 

Yulia, în vârstă de 31 de ani, era în mijlocul unei petreceri imbibate cu alcool atunci când a început să aibă contracții, din senin. 

Fără a cere ajutor specializat, femeia s-a închis în baie și a dat naștere copilului pe vasul de toaletă, scrie Daily Mail, care citează surse din poliție. 

Graba a fost atât de mare, încât femeia nici măcar nu s-a mai obosit să taie cordonul ombilical al bebelușului. L-a pus direct într-un sac menajer după care l-a arunca într-un tomberon, au aflat autoritățile. Imediat după naștere, femeia s-a întors în apartament și a continuat distracția alături de prieteni. 

Bebelușul, salvat ca prin minune

Două ore a stat copilul în coșul de gunoi, până când o femeie care trecea prin zonă a auzit plânsetele și a sunat imediat la serviciile de urgență. 

Băiețelul a fost găsit fără haine, acoperit cu sânge, în sacul de plastic. Avea o temperatură de doar 24 de grade, fiind la limita hipotermiei, din cauza frigului de afară, iar organele începeau să cedeze.

Doctorii au făcut tot posibilul să îl salveze„, a declarat avocatul poporului din regiunea Ryazan.

Poliția a intervenit imediat și a găsit-o pe femeie cu prietenii ei, în apartament. La percheziția domiciliară s-a descoperit sânge în toaletă, precum și alte probe care o incriminau direct. 

Chestionată de agenți, Yulia a declarat că și-a abandonat bebelușul pentru a putea petrece nestingherită. 

Era beată criţă când au găsit-o poliţiștii

Femeia a fost arestată pe loc și este acuzată de tentativă de omor. 

Mama a zis că nu vrea acest copil. Nici nu a verificat dacă e băiat sau fată înainte de a-l arunca la gunoi. În timpul arestului era într-o stare avansată de ebrietate„, a declarat purtătorul de cuvânt al comitetului care conduce investigația. 

Femeia lucra la serviciile de salubrizare și curăța străzile. Ceilalți doi copii, de trei și patru ani, au fost luați în custodia autorităților și vor ajunge într-un orfelinat. Dacă va fi găsită vinovată, Yulia riscă până la cinci ani de închisoare.