Bărbatul care s-a împușcat la poligonul din Cluj a lăsat trei copii orfani

A apărut filmul sinuciderii înfiorătoare din poligon! Bărbatul care şi-a luat viaţa în Cluj s-a împuşcat de faţă cu instructorul. A descărcat pistolul brusc, fără să-i dea timp să intervină. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Sunt ultimele clipe din viaţa bărbatului de 41 de ani. Secundele tensionate în care se pregăteşte să înceapă tragerea, cu gândul să se sinucidă. La ora 18 şi 36 de minute – fixează ţinta şi apasă pe trăgaci de două ori. A treia oară, face gestul final, la niciun metru de instructor.

Bărbatul şi-a luat viaţa în mai puţin de o secundă. Imposibil ca instructorul să fi putut interveni.

Un lucru este cert. Victima nu se afla prima dată într-un poligon de tragere. Îşi pregăteşte singur arma. Instructorul pare să fi respectat, spun specialiştii, toate normele de securitate. Adună tuburile folosite din sală. Pregăteşte o nouă ţintă. Verifică iată aici inclusiv dacă piedica armei a fost trasă, înainte ca omul să apese prima dată trăgaciul.

Nu era pentru prima dată când bărbatul venea să tragă în poligon. Pistolul folosit era unul profesional, varianta civilă folosită de trupele SRI la paza aeroporturilor, spre exemplu. Slabe şanse ca arma să se fi descărcat accidental. Vecinii omului spun că în ultima perioadă îl văzuseră mergând într-o pădure din apropiere pentru a trage cu arcul. Anchetatorii vorbesc şi despre posibile probleme psihice.

Bărbatul a lăsat în urmă trei copii, printre care şi o fetiţă de doar trei luni.