Bărbat găsit mort într-o groapă plină cu apă, pe o şosea din Vaslui.

Un bărbat a fost găsit mort de un şofer, pe o stradă din Vaslui, căzut într-o groapă plină cu apă din asfalt.Localnicii sunt furioşi pe autorităţi că nu asfaltează şi nu acoperă gropile.

Bărbatul a fost găsit mort, în groapa cu apă de pe şosea

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din satul Căzănești, a murit, după ce a căzut într-o groapă plină cu apă de pe un drum public din localitate.

Victima, care a fost descoperită de un șofer care circula prin zonă, era căzută cu fața în jos în craterul de peste un metru diametru, informează presa locală.

Echipajul medical sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului, acesta fiind decedat de câteva ore.

Localnicii sunt revoltaţi

Oamenii sunt revoltați și dau vina pe autoritățile locale.

„Pe nimeni nu interesează că avem copii și o tragedie se poate întâmpla oricând.Nu se poate trece cu mașina, cu salvarea. Suntem plătitori de taxe și impozite,d ar e mai rău ca-n evul mediu” spun vecinii bărbatului decedat, citaţi de vremeanoua.ro.

Trupul bărbatului a fost transportat la spital, pentru efectuarea necropsiei.Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.