Andrei a murit pe un vas de croazieră, la 13.000 de kilometri depărtare de casă.

Strigătul de ajutor al părinţilor tânărului Andrei Mădălin Circhea, care a murit în luna noiembrie, pe un vas de croazieră în Chile a fost auzit de autorităţile constănţene.

Consiliul Județean Constanța a acordat un ajutor financiar de 8.500 de lei familiei lui Andrei, bani necesari pentru acoperirea cheltuielilor de înmormântare.

Familia tânărului de 25 de ani s-a adresat Consiliului Județean Constanța, în vederea obținerii unui sprijin financiar, căci acasă au rămas patru rude – părinții și două surori, dintre care una minoră – iar veniturile lunare sunt de 896 lei/persoană, potrivit replicaonline.ro.

Din noiembrie, când s-a întâmplat nenorocirea, rudele lui Andrei s-au luptat din răsputeri să țină legătura cu autoritățile din Chile pentru a-l aduce pe băiat acasă.

Au fost de îndeplinit mai multe formalități, iar consilierul pe Afaceri Politice, Culturale și Consulare din cadrul Ambasadei României în Chile, Florin Palade, a făcut tot posibilul ca dosarul să fie întocmit la timp și trupul lui Andrei să ajungă acasă, în Tortomanu.

Familia spune că fără sprijinul necondiționat al acestuia, care a ținut legătura telefonic zi şi noapte cu autoritățile de acolo, copilul lor nu ar fi fost adus în țară, în decembrie.

Andrei a murit la 13.000 de km depărtare de casă

Reamintim că Andrei Mădălin Circhea a murit la 13.000 de km depărtare de casă. Avea doar 25 de ani şi a pierit strivit de docul în care era vasul de croazieră pe care lucra.Tragedia s-a produs în 19 noiembrie, la Valparaiso, în Chile, unde Andrei Mădălin era de o săptămână. Lucra inginer electronist pe vasul de croazieră Le Boreal, sub pavilion francez. A căzut de pe o scară şi s-a prăbuşit 23 de metri, căzătura fiindu-i fatală.