Accident de coșmar. Copii morţi după ce două camioane au luat foc

Șapte oameni și-au pierdut viața și tot atâția au fost răniți într-un grav accident petrecut în Florida, Statele Unite. Potrivit New York Post, printre victime sunt și copii.

Accidentul, urmat de un puternic incendiu care a cuprins mai multe vehicule, a avut loc la aproximativ doi kilometri distanţă de Alachua, în apropiere de Gainesville, a informat Poliţia.

Nu este clar care a fost cauza accidentului, însă, atorităţile au precizat că cel puţin două vehicule cu remorcă au fost implicate şi peste 200 de litri de benzină a fost vărsată pe autostradă.

În accidentul care a avut loc la ora locală 15:40 au fost implicate şi un sedan şi o dubă de pasageri, care transporta copii.Şoseaua a fost afectată serios şi va fi închisă pentru mai multe ore. Şoferii au fost sfătuiţi să părăsească zona.

Opt persoane au fost transportate la spital, unii fiind în stare critică, conform Gainesville Sun. Un elicopter a aterizat la faţa locului pentru a căuta victime care ar fi putut să fugă în pădure când a izbucnit incendiul.

Focul a fost stins de autorităţi, iar autorităţile au informat că este posibil să deschidă o investigaţie pentru omucidere.